Oon jo tosi pitkään ollu aikeissa kirjottaa vikan blogitekstin tänne, mutta se nyt on jotenkin aina siirtyny ja siirtyny. Tokaisen siis nyt vain lyhyesti, että Suomessa on oltu jo hyvä tovi ja nyt on sitten vuoro opiskella välillä. Kerrottakoon kuitenkin vielä Ruotsin suunnalta semmoisia uutisia (mitä en muista maininneeni aiemmin), että tehtiin suullinen sopimus Gästiksessä.

Ne haluaa mut sinne ens kesäks töihin ja niinhän minä sitten menen sinne takaisin. Kivaa! Mut ens kesänä en kyllä Hälleforsiin oo menossa asumaan - kauhee mikä tuppukylä, jonka ainoo hyvä puoli on Systembolaget. Tämän lisäks sain lähtiäislahjana töistä lahjakortin, joka sisältää kahen hengen hotellihuoneen, neljän ruokalajin illallisen, aamiaisbuffetin sekä kafferiepin (=semmonen kakkubuffet). Vau! Unohtamatta ihanaa Orreforsin dekantteria mikä mulle myös tyrkättiin kätösiin. Nyt syyslomalla ois tarkotus käydä käyttämässä lahjakortti poijes ja moikkaamassa tuttuja. :)

Samalla mainittakoon, että tänään juur eräs luokkakaveri innostu Gästiksestä ja hakee ehkä ens kesäks sinne harkkaan! Että sitpä ois seuraa, kun sinne töihin läksin. :D Nyt sanon kuitenkin hejdåt. Voihan tuo olla, että innostun kirjottamaan tänne taas ens kesänä - tai tiä vaikka jo nyt syyslomalla. Katellaan!