Oon ehk ihan tyytyväinen, että mulla oli noit siivoushommia vaan kaks päivää. Ei siin muuten mittään, aika kulu nopiaan kun oli paljon hommaa ja muut siivoojat oli oikeen kivoja, mutta ei huhheijaa silti. Vähän saatto alkaa jossain määrin puuduttamaan se kaikki petaaminen ja imuroiminen. :D Mä en oo semmonen ihminen joka tykkäis imuroida, en en en. Mua ärsyttää se vempele jota saa raahata perässä ja nykiä kynnysten yli ja kattoo kun se sotkeutuu omaan johtoonsa ja sit vielä kun se ei ime ees niitä roskia sissäänsä.. mut joo ei siitä sen enempiä.

Petaaminen tympi nyt muuten vaan. Sänkyjä riitti vaikka millä mitalla vaik loppuunsa gästgiveri ei mikään iso paikka ookkaan. Välil kun unohuin ajatuksiin huomasinkin jo pedin pedattuani että no perkele pussilakana on nurinkurin - eiku uusiks koko ruljanssi! :DD Positiivist oli se, että en ollu ilmeisesti mikään hitain tai huonoin hommassani, enkä joutunut kertaakaan hoputetuks, saanu nurinaa laadusta tms. Anyway hatunnosto niille emännille, jotka tuota hommaa tekee joka päivä!

20160607_142431_HDR.jpg
 

20160607_140207_HDR.jpg
Tässon ny pari kuvaa semmosest huoneesta mitä olin siivomas. "Makkarantekijän huone" suomennettuna.. ehm. Sisustus oli aika jänskä ja kuten täst alemmast kuvast voi huomata, nii tuol vasemmal on kylpyamme - ihan huoneessahuoneessa. Ei missään vessassa. Mut eipä siinä. Muut huoneet mitä gästgiverist löytyy on ehk vähän hillitympii, vaik ei nekään mitään tylsii oo ja jokanen on erilainen. En ehtiny muit huoneit kuvaamaan, mut ehk siihenki tulee viel tsäänssi..

Tänään on ollu taasen vapaapäivä ja sen kunniaks päätin vihdoin ettiä Systembolagetin (eli ruottalaisen Alkon). Köpötellessäni pitkin Hälleforsin kyliä huomasin et porukalla on tänään jotku penkkarin tyyliset jutskajuut menossa. Toisinku Suomessa, tääl valmistuneet lakkipäät pomppi kuorma-autojen kyyissä ja laulelivat menemään jotahi. Tää kämppä mis asustan, on pääasiassa opiskelijoille jotenka ny viimestenki koulujen loputtua voin sanoo et tääl hiljenee meno aika kovasti. Jään melkeempä yksin tänne. :D Sniif. Onneks naapurist löytyy kuitenki parit pakolaisperheet.

Snapchat-4012917994617076907.jpg
Kun ei muutakaan tekemistä ole niin leikin yksinään jollain onnettomalla Breezerillä :D

IMG-20160609-WA0000.jpg
Tämmönen pikkunen viinipullo läks mukaan. Ei tää ollu ku 4 euroo, mut ei kyl hirveen kummosen makusta :(