Joooo, viime yö meni siellä Gyttorpissa Beaten luona ja oli kyllä mukavata. Treffataan kesän aikana vielä varmasti paljon! Pakko viel tähän väliin sanoo, että ajoimpa eilen kans semmosen paikan ohi ku Stora Dicka hihihihii!

Anyway läksin Gyttorpista tänään aamusta joskus vartin yli 7 (Suomen aikaa 8), kun Beate läks töihin. Suuntasin ekana Grythyttaniin missä vuokraisäntä piti firmaansa ja mistä tiesin saavani avaimet... pettymys oli aika suuri kun soitin ja ymmärsin, etten sais avaimia vähään aikaan. :D

Menin sit läheiseen mettään vähä käveleksimään ja palatessani autolle väsy oli niin kova, että simahin pitkäks toviks. Jossain vaiheessa vaihoin paikkaa lähemmäs keskustaa tämmösen järven äärelle missä Bigga sai pötkötellä nurtsilla varjossa ja ite räpläilin vaan puhelinta useemman tunnin.. Yhes vaihees sit siihe pölähti kyhmyjoutsen joka ois halunnu tehä lähempää tuttavuutta. Reipas ja aina valmis vahtikoirani onneksi haukahti joutsenen takas järveen.

IMG-20160601-WA0001.jpg
Jos tarkasti kattoo, niin kyl se joutsen on tuossa laiturin etupuolella :D

Enempiä en siin ehtiny kelaan mitään, kun pääsin lopulta klo yhen maita hakeen mun avaimet ja ajamaan Hälleforsiin, yay! Tää mun koti sijaittee ny tämmösel kival omakotitaloalueel, talo itessään on vanha pienkerrostalo. Kämppä ei oo mikään iso, mut tosi hyvässä kunnossa ja tykkään kyl kovasti. Tää on kans ihanan vilponen etenkin kun nyt on ollu niin helteisiä päiviä, Biggakin veti useemman tunnin siestat tos kun autost oli kamat kannettu sisään.

IMG-20160601-WA0003.jpg
Näkymä ikkunast etupihalle, ei liiemmin eroo suomalaisest pihapiirist. Ainoo vaan et kaikilla naapureillaki on pelkästään ranskalaisia autoja :DD en siis oo hirvee ernu kun pihassa on likemmäs 10 ranskalaista.
IMG-20160601-WA0007.jpg
Kämppä heti sen jälkeen kun olin purkanu kamat autosta, melko tyhjää ja räjähtänyttä vielä. Viikonloppuna saanen sängyn, tuolei, jne...
IMG-20160601-WA0014.jpg
Keittiössä on tämmönen hassunhauska hyllykkö vaikka kuiva-aineille.. mul on semmonen etänen muistikuva et näit sais Ikeasta? ...ois nääs iha kätsy jatkossaki.

 

Hällefors on siit jännän olonen paikka, että tääl vissiin asuu enempikin suomalaisia. Tääl on ihan joku Helleforssin Suomi-Seura, joka järkkää kai jtn harrastusjuttui - pitäs kai käyä tutustuun ihan kurillaan joku kerta. Lähin suomalainen asuu vaan kahen talon päässä musta, kävin iltalenkillä kyyläämässä postilaatikoista nimiä. :D

Huomenna sit töihin Grythyttaniin, jaiks!