Tänään oon viettäny mun ihka ekaa vapaapäivää ja nukkunu pois univelkoja <3 Tuntuu et kaikki se ajaminen vei multa voimat, enkä joutanu sit työpäivinäkään nukkuun riittävästi ja olo on ollu lievästi sanottuna uupunu.

Töissä on ollu huisin hauskaa ja mut on otettu tosi kivasti vastaan. Mun päivät on yleensä jtn 7-8 tunnin mittasia ja ny neljä päivää työt kesti klo 9-16. Oon ollu tähän mennessä tarjoilijana ja päässy tekemään oikeestaan ihan kaikkee muuta paitti tilausten ottamista.. Tai noh tilauksiakin oisin varmasti saanu ottaa, jos oisin halunnu mut kielen ontuessa viel näin pahasti oon päättäny olla kiltisti kaikessa muussa mukana. Työpäivä on yleensä aika kiireinen aamupalan ja lounaan aikaan eikä siin kummemmin ehi seisoskeleen tyhjän panttina. Aina jossain on joko astioita korjattavana, tiskattavaa, pöytien laittoa, ruokien viemist saliin buffetiin tai asiakkaalle sekä salongin avaaminen... näit vois keksii melkein loputtomiin. 

Arkisin ja lauantaisin aamupala loppuu klo 10 ja sit on henksun vuoro syyä ja mehän saahaan vetää siel napamme täyteen ihan mitä mieli tekee - arvatkee vaan onko tämmösen ahneen possun vaikee pitää päänsä ettei syö koko aamiaisbuffaa tyhjäks! Onneks aika on rajotettu. Sit painetaan taas töitä pari tuntii kunnes joskus puolen päivän maissa on henksun lounas. Kokki on laittanu yleensä jtn hyvää, kuten vaik mun eka päivänä oli ihan järkyn hyvää kanaa! Ikkään oo syöny nii hyvin tehtyy kanaa oi että <3 Ja sit meille on annettu ohjeistus, et henksu saa syyä ja juua mitä tahansa sillonku vaan joutaa. Sanompa vaan et syksyllä kouluun vaappuu parikyt kiloo keränny tantta :DDD hope not.

bildspel06-rest.jpg
Kuvii en oo ehtiny viel ottamaan, mutta tässä on ny yks täältä pöllitty kuva stora matsalenista. Omii kuvii tulee jossain vaihees ku en oo niin tuli hännän alla 24/7 :D

Huomenna sit on taas töihin meno. Kaks päivää mul on merkattu siivousta klo 7-15, et saas nähä kui potkin itteni aamulla hereille kun menin nukkuun överipitkät päikkärit. Onneks töihin ajan about kymppi minsassa.