Tais reissu Suomeen ottaa kunnon päälle ihan urakalla kun nyt vasta sain aikaseks avata koneen eka kertaa reissun jälkeen. Palasin viime perjantaina Ruottiin ja odottelin kyytiä Hälleforsiin Noran keskustassa. Nora on aika söpö pitäjä. Siel on pikku putiikkeja iha hirveesti, ja tosi vanhoi nättei puutaloi kera söpöjen pihapiirien. Olo oli kuin jollain Vaahteramäen Eemelillä tai Peppi Pitkätossulla, talot oli just ku niistä kirjoista. :D Löysin kans yhen jäätelöbaarin, jossa oli ihan järkyn kokosii annoksii, ja ne oli tooooosi hyviä! Nora Glass nimeltään, kantsii käyä testaan jos niille kulmille eksyy.

Tuntu sunnuntaina töihin raahustaessa et ois voinu vielä senkin pitää lepopäivänä, ei yksistään lauantain koko päivän  horrostaminen riittäny.. ja samaa pohdin kyl myös maanantaina, tiistaina sekä tänään - nää kolme päivää olin keittiössä. Joka pv oli 8-16 töitä, enkä saanu liiemmin nukuttua öisin.

Oon ymmärtäny et yläkerran perhe on tosiaan tuolta jostahi itäisesta maasta ja näil on kai ollu ramada tms menossa, JOTENKA siin mis ne on päivät hissukseen niin illast joskus 22-23 aikoihin ne alottaa ihme sukukokouksen ja kälätys on aikamoista sinne jonneki yhteen asti. Tämän lisäksi rakkaalla karvakuonollani on valeraskaus ja ah että nautin sen pesäntekovimmasta <3 Yläkertaa kestän hyvin, mutta toi koira saa mun verenpaineen välillä koholle, mut onneks tuo otukka rauhottunee piakkoin.

Kuvia tunkisin tänne, mutta koska oon jakanu puhelimen nettii liiaks niin netti toimii hitaalla loppu kuun enkä jaksa ettiä piuhaa jotta saisin kuvat koneelle. Niitä tulloopi johonki toiseen postaukseen sitten.